Екипът на лазер център АРМАДА

лазерна-епилация-16

Лазерна епилация пловдив „Армада” се намира в центъра на град Пловдив. Ние предлагаме високо качествена лазерна епилация с дълготраен ефект и грижа за Вашето здраве.

Тук ще Ви посрещне екип от специалисти – високо квалифицирани лекари и медицински персонал. Те са на Ваше разположение по всяко време, ако възникнат въпроси или се нуждаете от повече информация за процедурите.

В случай, че търсите експертно мнение за лазерното епилиране, заповядайте в център „Армада”. Ние създаваме дългосрочни връзки с нашите клиенти, благодарение на коректното и професионално обслужване, което предлагаме. За нас е изключително важно да определим типът кожа, цветът и дебелината на косъма на клиента, преди да прибегнем към епилация. Това е от изключителна важност за видът и броя процедури – по този начин избягваме нежелани ефекти и постигаме оптимален резултат.

На лазерна епилация могат да се подложат всички зони от тялото и лицето, без областта около очите. За да постигнете перфектен резултат, са необходими поредица от процедури (най-често от 4 до 6). Всяка една манипулация е под задължително наблюдение от лекар или специалист. Методът на действие на лазерната епилация е изцяло безболезнен, но ако все пак, усетите чувство на дискомфорт, нашите Александритни лазери са снабдени със специална система за охлаждане (Cryo), която защитава кожата Ви и се грижи за Вашето приятно прекарване.

Апаратурата, с която разполага лазерен център „Армада” е от най-новите и качествени на пазара – Quanta System, с гарантирано италианско качество. Работим изцяло с Александритни лазери. Този вид лазер е най-бързият, познат до момента, в сферата на лазерното епилиране. Дължината на вълната му е 755 nm и достига оптималната температура, необходима за увреждането на косъма и неговия фоликул, без да оказва влияние на страничната кожа.

За разлика от предшествениците си, александритният лазер е подходящ за всеки тип кожа. Справя се отлично със светли, тънки косми и щади чувствителната кожа.

Лазерен център „Армада” предлага на клиентите си видим резултат още след първото посещение. За да достигнем до желания ефект, обаче, трябва да работим заедно. След първата процедура, нашите медицински лица ще Ви дадат препоръки и насоки, за това как да се грижите за кожата си до следващата епилация.

В лазерен център „Армада” Ви очаква не само екип от професионалисти, лекари и медицински персонал. Ние сме утвърдили високият си стил на работа и обслужване през годините. Доказали сме, че сме най- добрите в сферата на лазерната епилация в областта. Спечелили сме доверието на стотици хора с професионализъм, прецизност и безкомпромисно отношение към задълженията си. Заповядайте при нас, където ще получите най-доброто обслужване, качество на работа и резултат, в удобно за Вас време.

Очакваме Ви в Лазерна Епилация Пловдив

Това, в което, ние от Лазерна Епилация Пловдив „Армада” се опитваме да Ви убедим е, че ще направите много по-големи разходи за краткотрайни решения, с цел обезкосмяване. Най-добрият вариант да се отървете от нежеланото окосмяване – е с лазерна епилация. Лазерна епилация пловдив „Армада” Ви предлага именно това + отлично обслужване на изгодни цени.