Лазерна епилацията няма пол

лазерна-епилация-12

Кой каза, че обезкосмяването е само жени и лазерна епилация Пловдив има пол? Ако все още имате такива разбирания, то сверете си часовника и сменете календара с актуален, защото живеете години назад.

Отдавна им мина времето на косматите мачовци, които доказваха своята мъжественост с обилно окосмяване по тялото. Мъжете на 21-ви век също са мъжествени, днес просто е модерно представителите на силния пол да имат по-малко окосмяване в някои зони на тялото.

Едно от доказателствата, че лазерна епилацията няма пол са еднаквите методи, които използват и жените, и мъжете за обезкосмяване. Най-често срещаните са познатите ни самобръсначка, епилатор и кола маска. Все повече мъже се възползват от тях и опознават радостта от краткотрайния им резултат, както и неприятните им последици, придружени изчакване на косъмчетата да достигнат подходяща дължина, за да се премахнат отново. Разбира се, унифицирането на епилацията като начин за премахване нежеланото окосмяване и при двата пола, има своите плюсове и минуси.

Предимство е, че вече всяка жена, без колебание, може да каже на мъжа си къде не харесва окосмяването му, а той да го премахне и да подобри начина си на живот. Доказано е, че мъжете, които дълги години са поддържали окосмяване по гърба и раменете си – след неговото отстраняване, повишават чувствителността на кожата си и се радват на по-високо самочувствие. Негативните страни на обезкосмяването с бръснач, епилатор и кола маска са еднакви и за двата пола. Важно е да се отбележи, че при мъжете раздразнението на кожата може да бъде много по-голямо, тъй като те имат много по-твърди, здрави и дебели косми. Понякога употребата на кола маска, епилатор, депилатори, лентички за епилация и каквито и да са други методи, които издърпват, изскубват или накъсват косменото стъбло, могат да причинят неприятни пъпчици, врастнали косми, алергии и други по-сериозни проблеми. При дамите тези странични ефекти също не са изключени, но те са в много по-малък мащаб.

До скоро нямаше начин това да се избегне и хиляди хора страдаха и продължават да търпят появата на вариации кожни раздразнения след епилация. Благодарение на постоянните проучвания и разработки обаче, козметичната индустрия достигна до откриването на революционна технология в обезкосмяването – лазерна епилация. Чрез него отстранявате безболезнено и трайно нежеланото окосмяване.

Лазер център „Армада” предлага висококачествена лазерна епилация, както за жени, така и за мъже. При нас можете да епилирате всяка зона от тялото и лицето си с последната иновация в лазерното развитие – Александритен лазер. Предлагаме епилация, както на типично женски зони от тялото и лицето, така и на характерно мъжки като гръб, рамене, гърди, кръст, с гарантирано дълготраен ефект.

За повече информация, посетете нашия лазерен център, където на мода винаги е било качеството!