Лазерна епилация пловдив Александрит

лазерна-епилация-18

Какво знаете за лазерна епилация Пловдив? А за начинът му на действие? В случай, че все още смятате самобръсначката, епилатора или кола маската за най-сигурните средства за обезкосмяване, то е време да Ви дадем малко повече информация за лазерната епилация и за нейните предимства!

  • Какво представлява лазерната епилация?

Лазерното епилиране е най-модерният, безболезнен и бърз начин да премахнете трайно нежеланото окосмяване. По своята същност думата „епилация” означава „отстраняване на косъма и неговия корен”, т.е след лазерното епилиране няма да Ви се налага да се тревожите дали не сте пропуснали някое косъмче и да броите дните свобода без нежелано окосмяване!

  • Чували ли сте за лазерна епилация – Александрит?

Лазерна епилация Александрит представлява лазерно епилиране с последен модел лазер Александрит. Той е доказано най-добрият в отстраняването на нежеланото окосмяване.

Неговата ефективност се дължи на дължината на вълната му, която достига 755 Nm. Благодарение на това, Александритният лазер поддържа необходимата температура на топлинната енергия, която уврежда само космения фоликул и косменото стъбло, без да предизвиква нежелани странични ефекти като изгаряне, малки пъпчици, пигментация на кожата и т.н Има широко работно поле, известно в лазерната епилация под названието “Spot”, т.е с едно насочване на лазера обхваща по-голям периметър косъмчета. Лазерът Александрит притежава интензивност на импулса и излъчва по два импулса в секунда, което го прави най-бързият, създаван лазер до момента, в сферата на лазерното епилиране.

Този последен модел лазер притежава възможност за настройване според индивидуалния тип кожа, дебелина и цвят на косъма на всеки клиент. Това го прави приложим и еднакво ефективен за всякакъв тип кожа, включително за мулати и чернокожи.

Едно от предимствата му е възможността да се регулира лазерното петно, така че да може да достига до по-труднодостъпни зони за епилация. Отстранява както много светли, така и много тъмни косми.

Специалната му вградена система “CRYO”, впръскваща струя студен въздух, защитава допълнително обработваната зона и допринася за по-голям комфорт. Процедурата с Александритен лазер е изцяло безболезнена и след нея можете да се завърнете към нормалните си ежедневни занимания, т.е не оставя усещането, което обикновено имате след процедура по обезкосмяване.

За постигане на желания ефект са необходими от 4 до 6 процедури за тяло и от 6 до 12 за лице. Ние от лазер център „Армада” Ви гарантираме до 58% намаляване на нежеланото окосмяване след първата манипулация.

Лазерна епилация Александрит осигурява на нашите клиенти дълготраен, перфектен и сигурен резултат без усилия, болка и нежелани последици.

Заповядайте при най-добрите – лазер център „Армада” Ви очаква!