Лазерна епилация апаратура

апаратура

Лазерна епилация с Александритен лазер, която осигурява лазерна епилация Пловдив център „Армада”, е възможно най-добрата лазерна епилация в момента на пазара.

Златно правило за добри резултати при лазерната епилация е апаратурата, с която тя се извършва. Много често клиентите не обръщат внимание на този важен фактор и остават, в най-добрия случай, разочаровани, а в най-лошия – потърпевши на страничните ефекти.

Лазерната епилация си създаде име за много кратък период от време и то като най-безболезнения, бърз и с дълготрайни резултати метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. В редки случаи обаче, след епилацията с лазер се появяват неприятни последици като зачервяване, подуване на епилираната зона, изгаряне, мехури, пъпки или пигментация. Тези странични ефекти най-често са вследствие на недобре настроен апарат или некачествена апаратура.

Задължение на всеки лазерен център, клиника или студио е да следи както за качеството на работа, така и в какво състояние се намира наличната му апаратура.

  • Коя лазерна епилация апаратура е най-безопасна?

 

Най-добрата лазерна епилация апаратура, със сигурност, е тази, която е най-нова, тъй като лазерните технологии непрекъснато се подобряват и на пазара излизат все по-безопасни за здравето системи за лазерна епилация.

Лазерен център „Армада”, който предлага доказано най-висококачествената лазерна епилация в град Пловдив и областта, работи изцяло с апаратура на Quanta system, с гарантирано италианско качество. За опитът, който лазерен център „Армада” е натрупал през годините няма нито един регистриран случай на странични ефекти. Освен на модерната апаратура, с която работи – това се дължи и на Александритният лазер, който центърът използва за извършване на процедурите.

 

  • Лазерна епилация апаратура – лазер Александрит

Това се дължи на завидните характеристики, които притежава тази нова технология за обезкосмяване:

На първо място, дължината на лазерната вълна, която е 755 Nm и позволява трайното увреждане на космения фоликул, без да причинява странични ефекти на кожата.

Охлаждащата система, с която е снабден Александритният лазер, позволява достигането на по-голям комфорт по време на манипулацията.

Благодарение на широкото си поле на работа и интензивността на излъчваните импулси ( 2 импулса в секунда) – лазер Александрит е обявен за най-бързия лазер, създаван до момента, а също така и за най-ефективния в борбата с нежеланото окосмяване.

Подходящ е за всякакъв тип кожа, дебелина и цвят на косъма.

Разполага с набор от програми, благодарение на които, специалистите в лазерен център „Армада”, могат да го приспособят към индивидуалните характеристики на кожата и окосмяването на всеки клиент.

Не правете компромис със себе си и се доверете на доказано най-ефективната апаратура за лазерна епилация – в лазерен център „Армада”.