Лазерна епилация Брадичка

лазерна-епилация-33

Лазерна епилация пловдив Armada извършва лазерна епилация брадичка с последен модел Александритен лазер, който е доказано най-ефективната технология на пазара за отстраняване на нежеланото окосмяване.

Космите по брадичката могат да бъдат признак за сериозен здравословен проблем или просто да се появят с течение на времето. И двата случая обаче са способни да сведат до нула самочувствието на всяка дама. В случай, че имате един-два косъма по брадичката, не прибързвайте с поставянето на диагноза. Не винаги, окосмяването в някои зони на лицето при жените, означава непременно здравословен проблем.

При голям процент от жените, мъхът по брадичката се превръща в черни косъмчета след менопаузата, но появата на окосмяване не е изключено и преди това.

  • На какво се дължи появата на черни косъмчета по брадичката?

Една от причините се корени в напредването на възрастта при една жена. Тъй като по начало, в женският организъм се отделят и женски, и мъжки полови хормони, с минаването на годините – отделянето на женският хормон естроген намалява. Това води до прерастването на естественият мъх по брадичката в черни и натрапчиви косъмчета

Друга причина за възникването на окосмяване в областта на брадичката е възможно хормонално нарушение или промяна в баланса на хормоните при бременност, нередовна менструация и др.

 

  • Как да премахнете нежеланото окосмяване по брадичката?

Можете да отскубнете досадните косъмчета или да се възползвате от услугите на кола маската, но в никакъв случай не ги бръснете! Изброените Ви осигуряват краткотраен резултат и доста голям процент вероятност да се сдобиете с нежелани пъпчици или раздразнение на кожата.

Най-сигурният начин за перманентно отстраняване на нежеланото окосмяване по брадичката, без странични ефекти е с лазерно епилиране.

Лазерен център „Армада” Ви предлага висококачествена лазерна епилация брадичка с лазер Александрит. Процесът на работа е напълно безболезнен за клиента и Ви гарантира до 58% отстраняване на косъмчетата след първата процедура.

 

  • Какво трябва да знаете за лазерна епилация брадичка?

При лазерната епилация са необходими няколко процедури за постигане на желания ефект. За тяло, обикновено те са от 4 до 6, а при лицето са малко повече – от 6 до 12, тъй като кожата там е по-трудно манипулируема. Специално за лазерна епилация брадичка трябва да знаете, че кожата в тази зона е и малко по-дебела.

При използването на лазер Александрит, страничните ефекти са сведени до минимум, тъй като той е подходящ за всякакъв тип кожа, свят и дебелина на окосмяването. Снабден е и с охлаждаща система за допълнителен комфорт – CRYO.

Премахнете нежеланото окосмяване по брадичката с последните модели технология в лазерен център „Армада”.