Лазерна епилация в Пловдив

лазерна-епилация-4

Лазерна епилация Пловдив – център „Армада” Ви предлага да сложите край на затворения кръг от несполучливи опити за обезкосмяване и да си подарите гладка кожа с месеци, а защо не дори с години.

По законите на Мърфи, ако нещо изглежда така, сякаш няма начин да се обърка, то то задължително се обърква! Например, ако току що сте депилирали краката си, то задължително ще сте пропуснали няколко косъмчета на видно място и няма да разполагате с време, за да ги премахнете.

В опити да се избегнат подобни напрягащи ситуации, козметичната индустрия направи пробив в средствата за обезкосмяване и създаде чудото за трайно премахване на нежеланото окосмяване – лазерната епилация.

Лазерен център „Армада” е доказано най-добрият център за лазерна епилация Пловдив. Ние предлагаме висококачествено лазерно епилиране на изгодни цени. Вече няколко години, водени от стремежа да сме най-добрите на пазара и да помагаме на все повече хора в борбата с нежеланото окосмяване, успяхме да изградим репутация, която ежедневно оправдаваме.

  • Лазерна епилация Пловдив

Пловдив е градът, в който можете да намерите по много от всичко. Лазерен център „Армада” извършва лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето и можете да ни откриете в центъра на града.

При нас освен множеството процедури, между които имате възможност да избирате, ще откриете и много професионалисти, много усмихнати лица и най-вече – дълготраен резултат, който остава във времето за много дълъг период!

Тъй като нашият лазерен център не се задоволява с „малко” или „достатъчно” – за нас е важно да Ви предлагаме последните иновации в лазерната епилация. Именно за това, избрахме да работим с най-добрата апаратура на пазара – Quanta System, както и с най-модерният и ефективен, в борбата с нежеланото окосмяване, лазер – Александрит.

 

  • Лазерна епилация с Александритен лазер:

Лазер Александрит е последната иновация в лазерните технологии. Притежава дължина на вълната 755 Nm, широко работно поле (Spot), плътност на енергията, работи на принципа селективна фототермолиза и излъчва по 2 импулса в минута, заради което е обявен за най-бързия лазер, създаван до момента. Някои от предимствата му са, че е снабден с богат набор от настройки, които позволяват да се адаптира към индивидуалния тип кожа, цвят и дебелина косъм на всеки клиент. Подходящ е за лазерна епилация на всеки тип кожа – без изключение. Отстранява от много светли до по-тъмни косми и не уврежда епидермиса. За по-голям комфорт е снабден и със специална охлаждаща приставка, която защитава кожата Ви от евентуално зачервяване и допринася за още по-голям комфорт по време на процедурата. Сеансите са безболезнени и се извършват под задължителното наблюдение на лекар.

Заповядайте в град Пловдив, където ще откриете най-добрата лазерна епилация в център „Армада”!