Лазерна епилация Горна устна

лазерна-епилация-21

Лазерна епилация Пловдив „Армада” Ви предлага програма Лазерна епилация горна устна като след всеки от сеансите ще се чувствате също толкова комфортно, както когато сте дошли, т.е без неприятно зачервяване в областта, без раздразнение на кожата или парене.

Окосмяването над горната устна е присъщо за мъжете – защо тогава се среща и при жените? Навярно, за да ни напомня, че не сме перфектни и да не се главозамайваме. В стремежа към съвършенство обаче няма нищо лошо и при жените изглежда е генетично заложено. За съжаление, колкото и упорито да се опитваме да се отървем от досадният мъх над горната устна, той няма да се предаде лесно и винаги се появява отново.

Естествено, за да блесне пълният му потенциал, задължително след някоя от процедурите по неговото отстраняване, се сдобиваме с подкожно растящ косъм или пъпчици. А само колко добре би било, ако кожата в тази зона не беше толкова чувствителна!

Много жени премахват нежелания мъх с лентички за депилация или пинсета. Тези отегчителни методи обаче невинаги дават добър резултат и все повече дами прибягват до кола маска над горната устна. Разбира се, негативните последици след нея също никога не закъсняват.

Многократните опити на нежната половина от света да отстрани нежеланото окосмяване над горната устна най-накрая пожънаха успех в лицето на лазерната епилация. Вече не е необходимо да се подлагате на нечовешка болка и да ходите с червено петно над горната устна. Що се отнася до подкожните косъмчета или пъпчици – забравете ги.

Заповядайте в лазерен център „Армада”, където ще откриете лазерна епилация горна устна с дълготраен резултат и на достъпни цени.

  • Предимства на лазерна епилация горна устна:

На първо място – безболезнена процедура по лазерно епилиране.

Важно е да се отбележи, че в резултат на работата на некомпетентни работници и липса на надеждна апаратура – много жени и до днес носят белезите, оставени им от некачествена лазерна епилация.

Не правете тяхната грешка да се доверявате на неопитни лазерни студия, а ни посетете в центъра на град Пловдив – още сега.

  • Лазер център „Армада”:

В нашият център ще Ви посрещне екип от квалифицирани лекари и медицински персонал. Преди процедурата ще преминете през няколко подготвителни етапа, а именно изследване Вашият тип кожа, цвят и дебелина на косъма. Можете да се възползвате и от безплатната демо-процедура, която предлагаме. Работим изцяло с Александритни лазери – последната иновация в развитието на лазерните технологии и доказано безопасна работа при всеки тип кожа.

Осигурете си дълготрайно обезкосмяване на областта над горната устна, без странични ефекти при нас – в лазерен център „Армада