Лазерна епилация пловдив изгодно

лазерна-епилация-9

Защо лазерна епилация пловдив е по-изгодно?

Всички сме добре запознати с краткотрайните резултати след бръснене или неприятните зачервени точици и подкожни косъмчета след употребата на епилатор. Това са само част от причините, поради които масово и жените, и мъжете прибягнаха до услугите на кола маската. За това колко изгодно обаче излиза подлагането на депилация с кола маска, статистиката показва негативни резултати.

През последните години един нов метод за отстраняване на нежеланото окосмяване набира все по-голяма популярност, а именно лазерната епилация. В общественото пространство, все повече се спряга темата, че подлагането на лазерна епилация е много по-изгодно, отколкото използването на всички познати ни досега методи за обезкосмяване.

Естествено това твърдение не е неоснователно, доказателство за това е наложилата се тенденция лазерното епилиране да навлиза все повече в социалния живот и ежедневието на хората.

  • Защо използването на лазерна епилация за обезкосмяване е изгодно?

На фона на разходите, които правим, в най-добрия случай през 2-3 седмици, за временно отстраняване на нежеланото окосмяване – едно дълготрайно решение в борбата с досадните косъмчета звучи повече от примамливо. Макар, отначало, цената на лазерното епилиране да изглежда внушителна – тя напълно оправдава резултатите след програмата от процедури. В действителност, сумата, необходима Ви за лазерна епилация, е много по-малка от тази, която давате за една, две или пет години в опити да се сдобиете с гладка кожа.

Услугите, които предлага лазерната епилация за лице и тяло са изцяло безболезнени процедури. Извършват се в рамките на няколко минути, а нежеланите ефекти са сведени до минимум, благодарение на усъвършенстваните технологии, с които работим в лазер център „Армада”.

Ние използваме Александритен лазер, проектиран специално за лазерна епилация. Той е най-бързият лазер, създаван до момента и още след първата процедура с него ще забележите видим резултат.

Още една причина, услугата лазерна епилация да Ви излезе много по-изгодно е грижата за кожата, която Ви осигурява. Лъчът на лазер Александрит щади епидермиса, като прониква само до фоликула на косъма, привлечен от меланина в него. Лазерната епилация не създава неприятни последици, присъщи за кола маската, бръсненето и епилатора. Странични ефекти като алергии, обриви, фоликулити, подуване на манипулираната зона и др. са сведени до минимум. Александритният лазер, с който работим в лазерен център „Армада” притежава специална охлаждаща система, която защитава кожата Ви и Ви осигурява още по-голям комфорт по време на сеансите.

Лазер център „Армада” Ви предлага не само висококачествена лазерна епилация, а и професионално обслужване и работа с най-добрите апарати за епилация на пазара, затова смеем да твърди, че всичко, което е полезно за кожата и самочувствието Ви е изгодно!