Лазерна епилация пловдив какво е?

епилация-армада-2

Опознай лазерна епилация пловдив, за да я обикнеш

Искате да се отървете от досадния мъх по лицето и наболите косъмчета по краката? Оказа се, че модерните технологии сбъдват желания и вече можете да премахнете нежеланото окосмяване само за няколко минути! Познатите ни методи за обезкосмяване изпълниха своя дълг в борбата за отстраняване на косъмчетата и дойде време да направят път на най-новата иновация за епилиране – лазерна епилация!

Разбира се, лазерното епилиране набира все по-голяма популярност и без съдействието на остарелите методи за обезкосмяване, тъй като те все още задоволяват до известна степен нуждите на потребителите – но болката и некомфорта, който оставят след себе си, тласкат все повече хора към лазерната епилация.

Лазер център „Армада” ще Ви разкрие тайната на висококачествената лазерна епилация – какво е:

В един бързоразвиващ се свят, където се очаква да се приспособяваш към новите въведения на пазара ежедневно – няма място за компромиси, затова нашият център винаги е в крак с последните иновации. Ние предлагаме висококачествена лазерна епилация с последен модел Александритен лазер. Той не уврежда кожата, а страничните му ефекти са сведени до минимум.

Александритният лазер има дължина на вълната 755 Nm, която достига до космения фоликул и се преобразува в топлинна енергия, за да увреди трайно коренът на косъма и неговото стъбло. Процедурата е напълно безвредна за епидермиса, тъй като светлинната вълна на лазера бива привлечена от меланина в косъма.

Тайната на висококачествената лазерна епилация, която предлагаме в център „Армада” е съчетание от три основни компонента:

  • Модерна и качествена апаратура;
  • Висококвалифициран персонал;
  • Спазване на препоръките.

 

  • Лазерна епилация – какво е: Модерна и качествена апаратура

За да бъде един лазерен център конкурентноспособен и най-вече да може да осигурява на клиентите си висококачествена лазерна епилация му е необходима модерна, безопасна и качествена апаратура.

Ние от лазерен център „Армада” работим с една от най-добрите апаратури на световния и европейския пазар – Quanta System, с гарантирано италианско качество.

  • Втората стъпка към разкриването същността на добрата лазерна епилация е квалифицираността на персонала:

Ние в лазер център „Армада” работим с най-добрите лекари. По този начин не само се грижим за здравето на клиентите си, а и за техният комфорт по време на процедурите.

 

  • Лазерна епилация какво е: Спазване на препоръките

Последното златно правило за висококачествена лазерна епилация е клиентите да спазват препоръките на лекарите. В лазер център „Армада” ще Ви дадем съвети за това как да се грижите за кожата си преди и след лазерното епилиране.

За повече информация относно лазерното епилиране, посетете лазер център „Армада” – Очакваме Ви!