Лазерна епилация Пловдив контакт

лазерна-епилация-пловдив-контакт

Търсенето на опитен лазерен център, предлагащ висококачествена лазерна епилация пловдив на моменти се превръща в игра на развален телефон. Всеки посетител споделя впечатленията си, но не всеки може да даде актуален адрес за лазерна епилация контакт.

Лазерният център, който предлага най-висококачествената лазерна епилация в Пловдив и областта – лазер център „Армада” можете да откриете в центъра на град Пловдив на ул. „Патриарх Евтимий” №17.

  • Какви услуги предлага лазер център „Армада”

При нас ще откриете екип от професионалисти, лекари и медицински персонал, готов винаги да отговори на Вашите въпроси и да Ви даде адекватни съвети. Работим с най-модерната апаратура на пазара – Quanta System. Лазерното епилиране в лазер център „Армада” се извършва с най-новият и ефективен лазер, в борбата с нежеланото окосмяване – лазер Александрит. При нас ще получите професионално обслужване, безболезнена лазерна епилация с най-новите иновации в сферата на лазерното епилиране и гарантирано дълготраен резултат.

 

  • Александритен лазер – най-ефективното оръжие срещу досадните косми:

Както вече разбрахте, лазер център „Армада” работи с последен модел Александритен лазер. Това е най-модерната технология за лазерна епилация в момента на пазара. Александритният лазер притежава редица преимущества, в сравнение със създаваните преди него лазери:

  • Дължината на вълната му е 755 Nm, благодарение на които достига най-подходящото ниво на температура и плътност на енергия.
  • Работи на повърхността на кожата и уврежда само космената структура – без странични ефекти по кажата.
  • Притежава широко работно поле (Spot) и работи на принципа на селективната фото-термолиза, т.е излъчената светлинна вълна се поглъща само от меланина в косъма.
  • Подходящ е за работа с всеки тип кожа, благодарение на редицата вградени програми за настройване спрямо индивидуалният тип кожа, цвят и дебелина косъм на клиента.
  • Има вградена охлаждаща система (CRYO), която осигурява по-голяма защита на кожата по време на сеанса и доставя максимален комфорт на клиента.
  • След първата процедура се забелязва видим резултат до 58% намаляване на нежеланото окосмяване.
  • След извършване пълният брой процедури (от 4 до 6 за тяло и от 6 до 12 за лице) Александритният лазер Ви гарантира до 90% ефективен резултат, който е най-високият отчетен до момента в сферата на лазерната епилация.

Заповядайте при най-добрите

  • Още за лазер център „Армада” – лазерна епилация контакт:

В случай, че в момента нямате възможност да ни посетите на ул. „Патриарх Евтимий” 17, можете да използвате следната информация за лазерна епилация контакт:

Свържете се с нас на телефон: 087 872 2180

или на e-mail адрес: info@armadalasercenter.bg

 

Заповядайте при най-добрите!