Лазерна епилация мнения 2016

Лазерна епилация мнения 2016

 

Какво знаете за услугата лазерна епилация? И мислили ли сте някога да се възползвате от нея? Най-общо казано, лазерната епилация спомага за постигането на дълготрайно обезкосмяване напълно безболезнено. Тя се извършва с помощта на лазер, който прониква в кожата и уврежда космените фоликули. Относно услугата и нейната ефективност обаче съществуват различни мнения. По-голям процент от потребителите са доволни и определено биха препоръчали лазерна епилация на свои близки и познати. Съществува обаче и друг по-малък процент клиенти, пострадали при извършването на процедурите, които за нищо на света не биха се подложили отново на услугата. Преди да се запътите към някои център за лазерна епилация по-добре проверете различните мнения за него в интернет или разпитайте за него, както и за начина на извършване на процедурите.

Лазерна епилация мнения 2016 остават все така разнородни. Потърсете обаче центърът, за който отзивите са добри и сте сигурни, че има опит в лазерното епилиране. Пример за такъв е лазер център „Армада”. Вече няколко години центърът работи с едни от най-добрите специалисти и висококачествени лазер и апаратура. Апаратурата, която се използва е италианска  – Quanta System, а лазерът за лазерна епилация – последен модел Александрит. Специфичното на този вид лазер е неговата дължина на вълната (755 Nm), която не позволява увреждането на епидермиса. При проникване в кожата, лъчът не засяга вътрешните й слове, а достига единствено до космения фоликул (корена на косъма). По начало Александритният лазер в център „Армада” работи на принципа селективна фототермолиза, с помощта, на която пигмента в косъма привлича лазерната светлина. Достигнала до фоликула светлината се преобразува във висока топлинна енергия и трайно го уврежда. Вреда се нанася и на клетките, които отговарят за регенерирането и развитието на косъмчета.

Специфичното след извършването на лазерна епилация с Александритен лазер е, че дори след възстановяване на космения фоликул след години – косъмчетата никога не се завръщат такива, каквито са били преди процедурите.

С лазерна епилация в център „Армада” можете да премахнете всякакъв вид нежелано окосмяване, било то много светло, или много тъмно. От значение за манипулацията са единствено да се определи Вашия цвят кожа и тип косъм. Специалистите в лазер център „Армада” ще се погрижат за това, както и за изготвянето Ви на индивидуална програма за посещения. С нея ще може да следите датите, на които трябва да извършите следващата процедура по обезкосмяване. Обикновено сеансите за зони на тялото са от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12.

Заповядайте в лазер център „Армада” – центърът с най-добри мнения и отзиви на клиенти и през 2016-та!

Tag: лазерна епилация мнения 2016