Лазерна епилация на гръб

лазерна-епилация-15

Лазерна епилация на гръб, отстраняване на косми от гърба, ползите от лазерна епилация пловдив.

Най-големият проблем на епилацията на гръб за мъжете е самият процес. Бръсненето е очевиден проблем, почти е невъзможно да се обръсне собствения гръб, но още по-трудно е да се намери някой, който ще го направя за теб. Отстраняването на космите от гърба с помощта на кола маска или депилиращ крем има своите собствени характеристики.

Например, бръсненето или отстраняване с депилиращ крем коса е трудно да се прилага по отношение на собствения ви гръб, и епилацията с кола маска може да бъде изключително болезнена, особено за мъжете с прекомерно окосмяване на тялото. За съжаление, колкото повече са космите, толкова по-голяма е болката.

През последните години най-лесното решение за отстраняване на космите от гърба и раменете започна да става лазерната епилация. Лазерът е ефективен метод за епилация, който може да се използва за всяка част от тялото. Това включва устните, брадичката, бузите, врата, раменете, подмишниците, бикини линията, бедрата, ръцете и дори пръстите.

Сред мъжете, популярни процедури с лазерна епилация са за отстраняване сраснали вежди, задната част на тила и шията, и, разбира се, лазерна епилация на гърба.

Предимството на лазерна епилация на гърба е, че лазерите могат да премахнат космите за постоянно. Лазерната епилация на гърба е по-малко болезнена, отколкото премахването на космите с кола маска и по-ефективна, отколкото бръснене или депилация с крем.

Различни фактори могат да повлияят на ефективността на лазерната епилация на гръб. Врастналите косми и тъмната кожа може да играят важна роля и представляват част от проблемите. Най-новата технология позволява да се премахнат тези косъмчета, но тя може да изисква повече процедури от средното.

Когато става дума за цената на лазерна епилация на гръб, трябва да се вземат под внимание дебелината на косъма и площта на повърхността, тъй като и двете може да повишат цената на лазерна епилация на гърба.

Колко процедури са ви необходими?

Броят на процедурите, необходими за отстраняване на окосмяването зависи изцяло от отделния пациент. Тъй като съществуват различни цикли на растеж на косата, това означава, че космите растат неравномерно.

Космите расте в 3 цикъла и пациентите обикновено се нуждаят от най-малко три процедури за постигане на устойчиви резултати. Броят на необходимите процедури също зависи от плътността на космите и областта на тялото.

По време на консултацията в клиниката, вие ще получите груба представа за броя на процедурите, които ще бъдат необходими и точна представа за разходите за обезкосмяване на гърба.

Дали лазерната епилация на гръб е болезнена?

Процесът на лазерна епилация е ефективен и безболезнен. Но в същото време, лазерната епилация може да достави неприятни усещания. Лазерната епилация на гръб изисква повече време и се препоръчва да се използват анестетични кремове.

В сравнение с кола маската, лазерната епилация се счита значително по-малко болезнена.

По време на процедурата може да бъде неприятно, без анестетични кремове или охлаждащо устройство на лазера, но много по-поносимо, отколкото по време на скубане косата.