Лазерна епилация пловдив от Армада

лазерна-епилация-3

Професионализъм и качество

Все още не сте решили къде да се възползвате от услугата лазерна епилация пловдив? В такъв случай, сте на правилното място! Лазерна епилация пловдив „Армада” предлага най-добрата лазерна епилация в Пловдив и областта. С лазерна епилация Армада ще си осигурите не само качествени и дълготрайни резултати, а ще получите професионално обслужване, грижа за Вашата кожа, както и много полезни съвети как да третирате зоната преди и след епилация.

  • Лазерна епилация Армада – какво предлагаме?

Лазерна епилация Армада осигурява на клиентите си, на първо място, гарантирано качество и безболезнена епилация. Лазерен център „Армада” подхожда с разбиране и конфиденциалност към индивидуалните нужди на всеки от посетителите си и винаги се стреми да оправдае напълно очакваните резултати.

Ние Ви предлагаме безкомпромисност по отношение на процедурите, професионализъм в обслужването и приятелска атмосфера. Работим с най-модерната апаратура на Quanta System и Александритен лазер – признат за най-ефективен в борбата с нежеланото окосмяване. Екипът ни от лекари и медицински персонал е винаги на Ваше разположение, ако Ви е необходима информация за процедурите или за лазерното епилиране. За нас качеството на работа е най-важно и благодарение на това успяваме за изградим дългосрочни взаимоотношения с посетители си.

В случай, че все още не сте сигурни дали да се подложите на лазерна епилация, посетете ни и ние ще Ви направим безплатен преглед и демо-процедура. Прегледът включва определяне Вашият тип кожа, цвят и дебелина на косъма. Тези характеристики са изключително важни за лазерното епилиране и в зависимост от тях се настройва Александритният лазер. Той е подходящ за всеки тип кожа, включително за мулати и чернокожи. Страничните му ефекти са сведени до минимум, а процедурите протичат по задължителното наблюдение на медицинско лице.

Лазерен център „Армада” извършва най-добрата висококачествена лазерна епилация и Ви гарантира дълготрайни резултати.

 

  • За нашата апаратура:

Център „Армада” предлага на клиентите си дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване с Александритен лазер. Дължината на вълната му е 755 Nm и не уврежда епидермиса. За разлика от уредите за Фотоепилация, лазер Александрит е предназначен само за лазерна епилация и работи на повърхността на кожата. Светлинната вълна се привлича от меланина в косъма и достига до космения фоликул, където се преобразува в топлинна енергия и уврежда структурата на косъма. До 4 дни след процедурата, увредените космени фоликули започват да опадат.

 

  • Къде да ни откриете?

Ще откриете лазерен център „Армада” в центъра на град Пловдив, в непосредствена близост до главната улица.

Можете да ни посетите на адрес: ул. „Патриарх Евтимий” 17 или да се свържете с нас на телефон: 087 872 2180, както и на e-mail адрес: info@armadalasercenter.bg