Лазерна епилация Пловдив – Патриарх Евтимий

лазерна-епилация-1

Лазерна епилация Пловдив – Патриарх Евтимий се превърна в нарицателно за нашият лазер център, благодарение на десетките усмихнати лица, които ежедневно изпращаме с перфектно гладка кожа.

В стремежа си да получи най-доброто, човек е способен да извърви хиляди километри в лутане, по малките и странични улички на града. Ние от лазер център „Армада” предлагаме най-доброто в сферата на лазерната епилация, при това не е нужно да ни търсите с часове, защото се намираме точно в центъра на град Пловдив.

  • Какво предлага Лазерна епилация – Патриарх Евтимий:

Лазерна епилация – Патриарх Евтимий е ориентирът на всеки наш клиент, който държи да получи професионално обслужване, индивидуална грижа и висококачествена лазерна епилация. Лазер център „Армада” е съвкупност от квалифициран персонал, модерна апаратура и приятелска атмосфера.

Тъй като, освен да поддържаме дългосрочни взаимоотношения с нашите посетители, ежедневно създаваме нови контакти – за нас е изключително важно да оставим у Вас добро първо впечатление.

За това е необходимо нещо повече от централно местоположение, а именно – безкомпромисност в качеството на обслужване, професионализъм в работата и дълготраен резултат.

Лазер център „Армада” работи с Александритни лазери – най-новият и бърз лазер на пазара, предназначен само за лазерно епилиране. Тази усъвършенствана лазерна технология притежава дължина на вълната 755 Nm, която достига до космения фоликул и трайно го уврежда без да нарушава епидермиса. Благодарение на това, още след първата процедура ще се радвате на видим резултат, тъй като до 4-я ден след сеанса увредените космени фоликули ще се покажат на повърхността на кожата и ще опадат.

Лазер Александрит показва еднакво добри резултати, както при много светла кожа, така и при по-тъмна, но ако все пак изпитате някакъв дискомфорт, той е снабден със специална охлаждаща система “CRYO”, която осигурява допълнителна защита на кожата.

Лазерното епилиране в център „Армада” винаги протича под строгото наблюдение на медицинско лице, а страничните ефекти, познати Ви при другите начини за обезкосмяване, са сведени до минимум! В лазер център „Армада” ще откриете лекари и медицински персонал, който ще съобрази процедурите с Вашият тип кожа, цвят и дебелина на косъма. Можете да се възползвате от безплатния преглед и демо-процедура, които предлагаме.

 

  • Какви резултати да очаквате?

Тъй като лазерната епилация при нас е съобразена с последните изисквания за качество и сигурност, бъдете убедени, че ще получите най-доброто от лазерната епилация! Още след първата процедура ще видите резултат до 58%, а след стандартният брой от 4 до 6 за тяло или от 6 до 12 за лице – до 90% дълготрайно обезкосмяване!

Лазер център „Армада” Ви очаква на ул. „Патриарх Евтимий” 17!