Лазерна Епилация Пловдив

лазерна-епилация-6

Избирайте разумно

Тайната как да откриете най-добрата лазерна епилация Пловдив е скрита в начинът Ви на избор. Ако попаднете на услуги за лазерна епилация на изключително ниски цени, в непромоционален период – то със сигурност трябва да Ви светне червената лампичка. Най-вероятно въпросното студио не предлага качествени услуги и се опитва да привлече клиенти, затова не допускайте да бъдете „опитно зайче”.

Подходът Ви в търсене на висококачествена лазерна епилация в Пловдив трябва да се ръководи най-напред от качеството на услугите, т.е винаги се интересувайте кой център има най-голям опит.

На второ място, поставяйте под въпрос до колко е квалифициран персонала в клиниката, която сте избрали. Хиляди жени и мъже са ставали жертви на неопитни служители, вследствие на нискокачествена лазерна епилация – повярвайте, не Ви трябва да включвате това преживяване във Вашия „To do” списък.

И не на последно място, най-важното при избора е, да проверите с каква апаратура работи даденото студио залазерна епилация в Пловдив.

  • Къде да откриете професионално обслужване, квалифициран персонал, безопасна и модерна апаратура?

След като вече знаете кои са трите стъпки, водещи към правилния избор за добра лазерна епилация – сами можете да достигнете до извода, че лазерен център „Армада” е Вашето място!

Лазерен център „Армада” разполага с квалифициран екип от лекари и медицински персонал, които са изцяло на Ваше разположение по време на престоя Ви, било то и за въпроси възникнали след това.

Работим с модерна и изпитано безопасна за кожата апаратура на Quanta System, както и с последната иновация в лазерното развитие – Александритен лазер.

Опитът, който имаме и качеството, което предлагаме неведнъж са забелязвани и отличени. Единствен в цялата страна, нашият лазерен център „Армада” притежава Международен Сертификат за качество ISO 9008:2008 и награда за перфектна работа и престиж Golden European Award.

 

  • Какви услуги предлагаме?

Услугите, които предлагаме се базират изцяло на нуждите на нашите клиенти. При нас ще откриете епилация на всички зони от тялото и лицето, както за жени, така и за мъже. Необходимият брой сеанси е напълно индивидуален, но най-общо те биват от 4 до 6 за тяло и от 6 до 12 за лице. Програмата от процедури се определя от типът кожа на клиента, дебелина и цвят на окосмяването. Нашите специалисти обръщат внимание и на зоната, която искате да епилирате, тъй като, както при всеки човек, така и във всяка зона етапите на развитие на космите са с различна продължителност.

Ако желаете да направите най-разумният избор, доверете се на професионалистите – лазерен център „Армада”!