Лазерна епилация пловдив цени

лазерна-епилация-2

Статистиката сочи, че жените харчат доста средства за епилиращи и депилиращи козметични продукти. Да, правилно е изписано- епилиращи и депилиращи. Мнозина от нас не са се замисляли каква е разликата. Нека да поясним. Депилацията отстранява нежеланото окосмяване по повърхността на кожата, докато епилацията отстранява космите от корен. А лазерната епилация прави резултатите трайни.

Разпространено мнение е, че цената на лазерната епилация е много висока.Разсъдете за себе си колко сте изразходвали за обезкосмяване за предходните 5 години? Кола маска, епилатори, кремове и другите аксесоари, които ни позволяват да направим епилация – всички те не струват малко средства.Kaто цяло лазерната епилация включва от 3 до 5 сесии, общата стойност на които напълно оправдава перфектните и дългосрочни резултати.

За това, нека да не бъдем скъпи на триците и евтини на брашното. Ако си направим добре сметката, ще установим, че лазерната епилация, макар на пръв поглед да изглежда като по-скъпа инвестиция, като краен резултат ще се окаже не само по-ефективна, но и по- евтина.

Пазарът на козметични услуги, мили дами, е добре развит дори и в по-малките населени места.

Имате възможност да избирате. Но бъдете разумни и ефективни в своя избор.

Не сравнявайте само цените. Проучете възможностите, апаратурата, специалистите и разбира се- цените.

Съвременната апаратура за лазерна епилация, каквато е тази, използваща александрит, безспорно си заслужава всяка стотинка заради резултатът, който ще получите.

Проучете внимателно екипа от специалисти, които ще проведат процедурата.не се доверявайте на евтини предложения на „козметици” със съмнителни качества.

Сами знаете,че по някога по-евтиното ни излиза много по-къпо.

Всички козметични центрове предлагат промоции на услугите си. Следете ги. Много сайтове за изгодни сделки предлагат купони за намаления. Хвърляйте по един поглед от време на време и ще спечелите.

Цените на процедурите варират в зависимост от:

– големината на зоната за обработване,

-типа кожа ,

-типа окосмяване,

– пола на клиента,

-броя на необходимите процедури

-специфични особености

Точните цени и предлаганите промоции можете да откриете на сайтовете на козметичния център. Ако сте редовен клиент, вие получавате и отстъпки от цената. Най- добре се свържете по телефона, за да разберете точната цена на процедурата, която ви интересува. Можете да направите своето запитване на електронна поща.

А най- добре е да заявите консултация и да разберете всичко, което ви интересува.