Лазерна Епилация Пловдив център

епилация-лазерна-123

Казват, че най-хубавото от един град се намира в неговия център. Лазерна Епилация Пловдив може да се похвали с много стоки и услуги, които предлага в центъра си, като например иновацията в обезкосмяването и козметичната индустрия – лазерната епилация.

Лазерна епилация център лазерен център „Армада” се намира в непосредствена близост до главната улица на град Пловдив и предлага висококачествена лазерна епилация с последен модел Александритен лазер.

  • Предимствата на Лазерна епилация център?

Лазерен център „Армада” притежава уникално местоположение, което Ви осигурява достъпност и мобилност през целия ден. Можете да ни посетите за кратка процедура, докато чакате приятелка или да се възползвате от нашите услуги за тяло и лице и то без да се налага да се отдалечавате от центъра.

Осигуряваме на клиентите си безплатна консултация с лекар и демо-процедура, в случай, че все още се колебаят в избора си.

Лазер център „Армада” е доказано най-добрият лазерен център за епилация в Пловдив и областта. Работим с квалифициран екип от лекари и специалисти, както и с последен модел апаратура на Quanta System, с гарантирано италианско качество.

Нашият Александритен лазер и опитен персонал ще се погрижат да получите безупречен резултат, комфортно обслужване и полезни съвети как да се грижите за кожата си преди, след и между сеансите.

 

 

  • С какво се различава лазерен център „Армада”?

На първо място се отличаваме с качеството си на работа и обичаме това, което вършим.

Стараем се постоянно да надграждаме постигнатото до момента и да предлагаме на своите клиенти винаги най-доброто!

Лазерен център „Армада” е единственият център за лазерна епилация в България, който притежава Международен Сертификат за качество ISO 9008:2008. Този сертификат засвидетелства нашите непрекъснати усилия да предлагаме качество, професионализъм и най-вече затвърждава способността ни да предоставяме висококачествена лазерна епилация на своите клиенти.

Това не е единственото отличие на лазерен център „Армада” – в началото на 2015г. ни бе връчена наградата Golden European Award за качество и престиж.

 

  • Лазерна епилация център – какво трябва да знаете?

Процедурите по лазерно епилиране, за разлика от познатите ни методи за обезкосмяване, не дават мигновен резултат. За постигане желания ефект са необходими от 4 до 6 процедури за тяло и от 6 до 12 за лице.

Възможността за странични ефекти с нашият Александритен лазер е сведена до минимум, но въпреки това е добре да знаете, че е възможно леко зачервяване при по-чувствителните типове кожа, което отшумява за няколко часа.

Процедурите са изцяло безболезнени и след тях можете да се върнете към нормалните си ежедневни дейности.