Предимства на лазерна епилация пловдив

лазерна-епилация-5

Някога замисляли ли сте се за лазерна епилация Пловдив? Това е най-модерният метод с дълготраен ефект за отстраняване на нежеланото окосмяване по всички части на тялото, включително и лицето. Лазерна епилация обединява безболезненото обезкосмяване на бръснача, качественото отстраняване на косъмчета от епилатора и задоволителния ефект след кола маската.

  • Каква е разликата?
  • При лазерната епилация няма опасност да нараните тялото си или да му оставите видими белези, както понякога се получава с бръснача. Епилирането с лазер е изцяло безкръвен и безболезнен процес, при който се разрушава структурата на косъма. Нежеланото окосмяване няма да се завърне с пълна сила още на следващия ден, както при бръсненето, а кожата Ви ще остане гладка и сияйна за много по – дълъг период от време.
  • На пръв поглед лазерната епилация отстранява косъмчетата толкова добре, колкото и епилатора. Различията са в начина на действие на двете технологии и в крайния резултат. След използването на епилатор, кожата Ви също остава гладка, но това е само за една седмица, тъй като епилаторът накъсва стъблото на косъма и оставя коренът му невредим. При лазерната епилация, вълната на лазера прониква до космения фоликул и чрез нагряване, трайно го уврежда, за да не може нежеланото окосмяване да се появи отново. Благодарение на лазерната епилация, Вие си осигурявате ефикасно отстраняване на нежеланите косъмчета и качествен резултат във времето.
  • Що се отнася до кола маската, тя е съставена от три вида: топла, студена и течна. И трите вида причиняват силна болка при обезкосмяване и множество кожни раздразнения, обриви и т.н. Всяка жена, подлагала се някога на кола маска, знае, че единственото й предимство е ефектът в продължение на 2-3 седмици. Илюзия е да си мислите, че кола маската изскубва косъмчетата от основи. Подобно на епилатора, тя също накъсва косменото стъбло и има краткотраен резултат.

 

  • Защо след лазерна епилация косъмът не пораства отново?

 

  • Трябва да се поясни, че за да се получи перфектен резултат от лазерното епилиране, са необходими няколко процедури (най-често от 4 до 6). Няколко дни след първата епилация ще Ви се стори така, сякаш космите се завръщат. Не се тревожете, това са космените фоликули, които кожата изхвърля. Има и друго, при самата лазерна обработка, топлинната вълна уврежда и клетките, част от космената структура, които отговарят за растежа и развитието на всеки косъм. Това предотвратява появата на окосмяване отново.

 

Лазер център „Армада” Ви предлага перфектно обслужване и лазерно епилиране с последната иновация в лазерните технологии– лазер Александрит.

Заповядайте при над, доверете се на най-добрите!