Пътят към съвършената кожа с Лазерна епилация Пловдив

лазерна-епилация-7

Съвършената кожа с Лазерна епилация Пловдив! Лазер център „Армада” Ви подава ръка в търсенето на дълготрайно решение за отстраняване на нежеланото окосмяване и Ви предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето!

Пътят към съвършенството е осеян с трудности и перипетии за всеки, който е решил да върви по него. Най-често те са породени, не от скъпите услуги, които са необходими за поддържането на безупречен външен вид, а от постоянната неудовлетвореност на човек от самия него. Винаги може и по-добре, нали?

През годините са се сменили редица модни тенденции, както в облеклото, така и в разбиранията за красота, но едно нещо никога не е спирало да бъде актуално – а именно перфектната кожа. Още в древността, хората са полагали всячески усилия, за да се сдобият с кадифено мека и гладка кожа.

Днес, когато перфектната кожа е на една крачка разстояние, е грехота да не пристъпим напред. Неприятните косъмчета обаче, често се оказват сериозна пречка по пътя към съвършенството.

За щастие, живеем в 21 век, където всичко е възможно, включително и дълготрайното отстраняване на нежеланото окосмяване. Най-новата революционна технология за ефективно премахване на косъмчетата и предотвратяването на повторната им поява, за много дълъг период от време, е на лице – посрещнете лазерната епилация.

За разлика от безболезнено бръснене, което Ви превръща в Пепеляшка, с ефективния си резултат за 24 часа – лазерната епилация действа също толкова безболезнено и бързо, а ефектът остава за месеци напред.

По пътя към перфектната кожа води и една друга странична пътека, наречена „кола маска” – тя ще изпита Вашият праг на болка, след което ще Ви дари с две седмици свобода от досадните косъмчета. Именно умората от този болезнен и краткотраен метод, тласка повечето хора към лазерното епилиране, което отстранява косъмчетата в дългосрочен план.

Виждате, че както всеки друг път, водещ към желаната цел, така и този, на перфектната кожа, е обсипан с множество заблуди, които Ви отклоняват и забавят.

Само при нас ще можете да се възползвате от последните иновации на пазара. Работим с Александритни лазери – доказано най-ефективните срещу всякакъв вид окосмяване. Те не увреждат кожата и са снабдени със специална охлаждаща система (Cryo), която допринася за Вашият комфорт по време на процедурата. Лазерът Александрит притежава дължина на вълната 755 нанометра, която достига необходимата плътност на енергия, за да увреди структурата на косъма без да причини странични ефекти.

Заповядайте при нас и извървете пътя към перфектната кожа с лазерен център „Армада”!